vrijdag 6 juli 2018

Ge-Feeeest en genoten in 't Park !

Na uren en uren achter de naaimachine en vele duizenden kilometers haken (dank u sjattie om alle dagen chauffeur te spelen) was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver: Feeeest in 't Park. Een familiefestival dat elk jaar opnieuw een echt FEEEEST is. 


En dit jaar stonden wij mee op de pop-up markt met een kraampje tvv de VZW Re-born to be alive.
En nog terwijl we aan het opbouwen waren, stond ons al een leuke verrassing te wachten. De ouders van Stephanie (zelf 2 maal getransplanteerd) en meteen ook de mede-oprichters van de VZW aan ons kraampje om ons meteen in een nieuwe outfit te steken ;)Om niet met exact hetzelfde af te komen als wat alle andere kramen verkopen, had ik naast de zelfgemaakte tassen (zie vorige blogpost) ook een hele collectie ludieke groentenzakjes en boodschappentassen gemaakt. Boodschappen doen is niet meteen mijn meest favoriete bezigheid, maar met deze tassen en tasjes word ik er dan toch wel een beetje vrolijk van.

De naaimachine en silhouette hebben overuren gedraaid, maar het resultaat mag er zijn .... al zeg ik het zelf ;)

Hier alvast een kleine greep uit het 'boodschappen'- assortiment:

Kleine tasjes met en zonder bedrukking:
en een maatje groter allemaal met bedrukking:

Na tientallen groentenzakjes bedrukt te hebben, wilde ik nog wel eens iets anders uitproberen en zo kwam er dus nog ook een reeks boodschappentassen. De naaimachine mocht even aan de kant terwijl de silhouette cameo op volle toeren draaide. De eerste zakjes was nog veel gepuzzel en gezoek maar al snel kreeg ik toch wel een en ander "cameo"-trucje onder de knie ;) 

Eerst nog heel voorzichtig een tekening getraceerd en uitgesneden

dan een stapje verder en een eigen ontwerpje gemaakt


en uiteindelijk zelfs tot een eigen ontwerp in meerkleurendruk gekomen, ik sta versteld van mezelf ;)


De complete reeks tassen vind je hier op het blog onder het tabblad 'Re-born to be Alive'

Dankjewel nog aan iedereen die kwam dag zeggen, die ons gesteund heeft, geholpen heeft en een speciale dankjewel aan iedereen die we hebben mogen vertellen of het nut van donorregistratie.

Merci van ons allemaal <3


Geen opmerkingen:

Een reactie posten