maandag 11 juni 2018

Monsterlijk haakwerk !

 Geen betere manier om al het wachten in het ziekenhuis een beetje draaglijker te maken dan haken! Tenminste, dat vind ik dan toch ;)
En zo groeide er langzaam maar zeker een hele familie beestachtig leuke monstertjes, die nu allemaal een lief baasje zoeken. 
Wil jij zo een lief monstertje adopteren dan kan dat al voor slechts 25€. Het enige wat je moet doen is snel een berichtje achterlaten of een mailtje sturen want het zijn stuk voor stuk "uniKaat"-en! 

Ze zijn gemaakt uit 100% katoen en zijn perfect wasbaar in de machine (zelfs op 60°C) en kunnen in de droogkast. Met uitzondering van de 2 oranje monsters zijn ze ook allemaal geschikt voor baby's - de twee oranje pas vanaf 3 jaar omwille van de veiligheidsoogjes.

Door een monster te adopteren, steun je de VZW Re-born to be alive die zich inzet voor het promoten van orgaandonatie en voor jongeren die getransplanteerd zijn. Alle monstertjes zijn 20€/stuk, verzenden kan binnen België aan 5€ voor andere landen graag de prijs even navragen. Afhalen bij ons thuis kan natuurlijk ook altijd.

En dan stel ik u nu graag de familie voor:


Eerst was er Toby, hij werd geboren in Leuven op 5 november 2017 en is daarmee de oudste van de familie. 

Op 7 februari in Malle zag YumYum voor het eerst het daglicht. 

en ergens tussen Trier en St Job werd dan op 20 februari meneer blauw geboren.... tja, de vlag dekt niet altijd de lading ;)

Amper vier dagen later op 24 februari kwam Zak ter wereld in Malle en nog voor hij goed en wel op eigen benen kon staan, werd hij al geadopteerd door een lieve familie. 

Twee weken later, op 10 maart om precies te zijn (ook in Malle), werd wel een heel bijzonder monstertje geboren: Bangen Eddy.

Bangen Eddy zou het hele verdere traject van Eliene blijven volgen. Hij ging mee onder de scanner, mocht toekijken hoe er bloed geprikt werd en ging zelfs meermaals mee naar de OK.

Zelfs op intensieve bleef bangen Eddy een echte held en Eliene heeft 'm dan ook voor goed in haar hart gesloten. Bangen Eddy heeft zijn warm nest dus ook al gevonden.


De jongste telg van de familie is Speed en durft wel eens een grapje uit te halen door mensen de stuipen op het lijf te jagen met zijn uitneembare ogen ;)


 Speed is het product van kilometers en kilometers autostrade. Ook hij zag het daglicht ergens tussen Leuven en St Job. 


Knuffels zijn allemaal gehaakt met 100% zuiver katoenen haakgaren Catona van Scheepjes en gevuld met wasbare vulling. De patronen komen uit het boek "Amigurumi Monsters" 

1 opmerking:

  1. Nogmaals wat zijn ze leuk! En zo'n belangrijk doel, dat hebben jullie helaas van dichtbij mee moeten maken! Dikke blogknuffel X

    BeantwoordenVerwijderen